Пинто отпада от лагера на тима в Испания, Андре Монтейро ще се възстановява в Германия

"категория: ППФЛ 2017-2018"
Посещения: 3010
Полузащитникът Рубен Пинто е настанен в болница и ще претърпи лекарска интервенция. Той отпада от групата за лагера в Испания.
Португалецът получи удар в ребрата по време на контролата с Вихрен и беше заменен принудитетлно. Оказа се, че от удара е засегнат единият му бъбрек, което налага лекарска намеса.
 
Пинто ще остане в клиниката под лекарско наблюдение няколко дни, след което ще започне леки тренировки.

В същото време португалецът Андре Монтейро - Укра, който тренира с ЦСКА по време на лагера в Сандански, замина за Германия, където ще продължи възстановяването от контузията си.
 
В следващите две седмици той ще се лекува в рехабилитационен център, който се грижи за здравето на футболистите на германския гранд Щутгарт, а освен че ще бъде подложен на специални процеури, Укра ще тренира двуразово.
След престоя си в Германия, 29-годишният играч ще се присъедини към ЦСКА и ще се прецени дали е готов да помогне на отбора в борбата за титлата и Купата.
 
През изминалия сезон в същия рехабилитационен център, който е едно от най-престижните лечебни заведения за спортна медицина в Германия, се възстановяваха Кристиян Малинов и Пламен Гълъбов.
 
Източник и снимки: официален сайт на клуба