Верея - Пирин

Посещения: 2940
Понеделник

РЕЗУЛТАТИ И ФОРМА 
Верея има само една победа в последните шест кръга. В останалите срещи от този период старозагорци записаха две равенства и три загуби.
 
ДОМАКИН
На свой терен Верея има пет победи, две равенства и четири загуби. Тимът загуби половината от последните си шест домакинства.
 
ЗАЩИТА
Верея допусна седем гола в първите два кръга след подновяването на шампионата. Отборът от Стара Загора не е запазвал вратата си без гол в последните шест мача. Верея запази вратата си без поражение само в един от последните 15 мача в Първа лига.
 
НАПАДЕНИЕ
Верея все още преследва първия си гол през 2018 г. Като домакин Верея има 11 гола, или само с един повече от отбелязаните като гост попадения. Верея не се разписа в три от последните осем мача в Първа лига.
 
ДИСЦИПЛИНА
С 63 жълти картони Верея е на трето място по получени официални предупреждения. Етър има най-много жълти картони – 70, а Пирин с 65 е втори.

ГРУПАТА ЗА МАЧА:
НАКАЗАНИ: Георги Андонов
КОНТУЗЕНИ:
ПОСЛЕДЕН МАЧ: Дунав – Верея 2:0

 
РЕЗУЛТАТИ И ФОРМА 
В миналия кръг Пирин прекъсна серията си от 3 поредни загуби с победа над Витоша. „Орлетата“ са с три победи от последните 14 кръга.
 
ЗАЩИТА
Пирин записа две „сухи мрежи“ от последните девет мача в Първа лига.
 
НАПАДЕНИЕ
В миналия кръг Пирин прекъсна серията си от три мача без отбелязан гол. Тимът от Благоевград не се разписа в 11 срещи от Първа лига до момента.
 
ДИСЦИПЛИНА
С 65 жълти картони Пирин е на второ място по получени официални предупреждения.  Етър има най-много жълти картони – 70, а Верея с 63 е трети.
 
ИНДИВИДУАЛНИ ПОСТИЖЕНИЯ
Юлиян Попев е участвал във всички 22 срещи на своя отбор до момента, като е заменен само в 89-тата минута на мача с Локомотив (Пловдив) от 8-ия кръг.
 
КЛАСИРАНЕ
От петия кръг на първенството Пирин не е бил по-високо класиран от десетата позиция.

ГРУПАТА ЗА МАЧА:
НАКАЗАНИ: Румен Сандев
КОНТУЗЕНИ:
ПОСЛЕДЕН МАЧ:  Пирин – Витоша 1:0