ЦСКА-СОФИЯ - ЛЕВСКИ 1:0

"категория: Водещи - slider"
Посещения: 2465
Мач ревю

ЦСКА-София - ЛЕВСКИ 1:0
1:0 Каранга (84)

 

teamLogo1003 ЦСКА-СОФИЯ

goalIcon ЦСКА-София е в серия от 24 срещи без поражение в Първа лига. "Армейците" спечелиха девет от последните си десет мача.
goalIcon"Червените" записаха 19-та победа и приключват редовния сезон с 63 точки, с което подобриха постижението си от миналия шампионат в Първа лига, когато завършиха първата фаза от първенството с 13 успеха и 46 точки.
goalIconТимът на Стамен Белчев не се разписа само в два от последните си 24 мача. “Червените“ са най-резултатният домакин в елита с 29 гола.
goalIconЦСКА-София записа 15-ти мач без допуснат гол. "Армейците" инкасираха само 3 гола в последните 10 кръга. Тимът на Стамен Белчев има само едно поражение на собствен терен срещу Лудогорец с 0:1. Единствено Левски продължава да е без поражение като домакин.
goalIconФернандо Каранга е водещият реализатор на отбора и лидер при голмайсторите в Първа лига с 22 гола. Бразилецът се разписа в шест от последните седем мача. Когато нападателят бележи, ЦСКА-София печели или взема точка.
goalIconНиколай Бодуров е титуляр във всеки един от мачовете на тима си до момента. Сменен е само един път.


teamLogo1004 ЛЕВСКИ

CSKA SOFIA LEVSKI 2018 2goalIconЛевски допусна първо поражение след 11 мача и прекъсна най-успешна си серия от началото на сезона, в която записа 7 победи и 4 равенства.
goalIconТимът на Делио Роси записа първа загуба като гост след 3 победи и 2 равенства на чужд терен.
goalIcon Столичани не се разписаха само в 2 от последните 10 кръга.
goalIcon"Сините" допускат попадение в четвърти пореден двубой навън. Тимът продължава да разполага с най-добрата защита, като има най-много сухи" мрежи от всички отбори – 17 от 26 срещи.
goalIconРоман Прохазка е взел участие във всички мачове на отбора, като е заменен само в 3 от тях.